Hee beautiful woman!

Ik help jou ontspannen en jezelf te ont-moeten door middel van massage en energetische behandelingen. Uit je hoofd - terug naar je hart.

hsp | hooggevoelige vrouwen

 

In deze maatschappij hebben we het druk. We moeten rennen, presteren, produceren, veranderen en alles moet vooral hard en snel. Iedere dag worden we geconfronteerd met veel prikkels. De een heeft een rijker en complexer innerlijk leven dan de ander. De stroom van gedachten die voortdurend in je opkomt, verstoort de innerlijke rust en het contact met je eigen lichaam.

 

 Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Gun jij jezelf meer rust, vrijheid, plezier en balans? Wil jij meer vanuit jouw hart en jouw gevoel gaan leven? Ben jij klaar om van jouw kwetsbaarheid jouw kracht te maken?

 

Bij Candra Devi bied ik verschillende wellness massages en healings voor hoogevoelige vrouwen die toe zijn aan een moment van rust en ontspanning. Ont-moet jezelf; uit je hoofd - terug naar je hart. Neem jouw moment om te ontspannen, jezelf op te laden en je energie een boost te geven. Ga preventief jouw stress te lijf en maak van jouw wellness moment een terugkomend ritueel. Je bent het waard!

 

bekijk aanbod

 

aanstaande, nieuwe en ervaren mamas

 

zwangere vrouwen

Als (bijna) moeder is het vaak zoeken naar tijd voor jezelf. Thuis lukt dat niet altijd. Of misschien heb je last van zwangerschapsklachten, die je graag aan wilt pakken. Een ontspannen mama zorgt voor een ontspannen baby.

 

Wil jij ontspannen, rust en gewoon genieten, samen met je kindje? Ben jij toe aan een moment om tot jezelf te komen? Kun jij wel een oplaadmoment gebruiken, om weer het maximale uit jezelf en jouw zwangerschap te kunnen halen? Of wil je gewoon even heel bewust stil te staan bij jouw zwangerschap en het kindje in je buik?

 

Ik ben gespecialiseerd in ontspannings- en wellness massages voor zwangere vrouwen die voor zichzelf kiezen én hun kindje en meer willen genieten van hun zwangerschap. Het mooiste van alles? Deze massage wordt toegepast op een speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen!

 

(nieuwe) mamas

Tijdens de geboorte wordt niet alleen een kind geboren, maar ook een moeder. Een kind krijgen is een overgang naar een nieuw hoofdstuk in je leven! De periode na je zwangerschap kan soms een zware tijd zijn, zowel fysiek als mentaal. ‘Negen maanden op, negen maanden af’, wordt wel eens gezegd. Daarbij zijn zeker het 1e jaar na je zwangerschap je cortisol levels verhoogd; een stresshormoon wat je meer alert maakt (lees hier meer over deze stofjes in je lichaam). Een massage helpt jou om deze stresshormonen te verlagen, waardoor je rustiger wordt, beter slaapt en meer zelfvertrouwen voelt.

 

Wil jij meer genieten van je moederschap? Wil je sneller herstellen na je bevalling? Gun jij jezelf meer rust, vrijheid, plezier en balans? Wil jij die onzekerheid afpellen en weer in je eigen kracht gaan staan? Als individu, als moeder, maar bovenal als powervrouw?

 

Neem jouw moment om te ontspannen, jezelf op te laden en te herstellen. Ont-moet jezelf; uit je hoofd - terug naar je hart. Ga preventief jouw stress te lijf en maak van jouw wellness moment een terugkomend ritueel. Je bent het waard!

 

bekijk aanbod

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI